ˆ
Zamówienia publiczne
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: ZAGOSPODAROWANIE BRZEGU JEZIORA EŁCKIEGO NA CYPLU DLA ROZWOJU TURYSTYKI I REKREACJI W EŁKU – II ETAPDrukuj informację Zamówienie publiczne: ZAGOSPODAROWANIE BRZEGU JEZIORA EŁCKIEGO NA CYPLU DLA ROZWOJU TURYSTYKI I REKREACJI W EŁKU – II ETAP
Szczegóły informacji
ZAGOSPODAROWANIE BRZEGU JEZIORA EŁCKIEGO NA CYPLU DLA ROZWOJU TURYSTYKI I REKREACJI W EŁKU – II ETAP
Niniejszy dokument jest wersją archiwalną.
Status: rozstrzygnięty
Tryb: nieograniczony
Rodzaj zamówienia: Roboty budowlane
Zamawiający: Miasto Ełk
Finansowanie: Współfinansowanie ze środków UE
Nr UZP: 625080-N-2017
Termin składania ofert / wniosków: 2017-12-19 09:00:00
Termin otwarcia ofert / wniosków: 2017-12-19 10:00:00
Miejsce złożenia oferty: Urząd Miasta w Ełku, ul. Piłsudskiego 4, 19 - 300 Ełk, Pokój nr 114 (sekretariat)
Ogłoszono dnia: 2017-12-01 przez Sebastian Szabroński
Załączniki
-
zal. nr 1-3 (wzór form.oferty, oświadczenia, wzór umowy) (ZIP, 2.2 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 1 projekt, sst (ZIP, 22.2 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 2 projekt, sst (ZIP, 40.5 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 3 projekt, sst (ZIP, 16.8 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 4 projekt, sst (zespół szatniowo sanitarny) (ZIP, 22.3 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 5 projekt, sst (zespół szatn-sanitarny, sanitarny instalacje sanit.) (ZIP, 37 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 6 projekt, sst (zespół szatn-sanitarny, sanitarny instalacje sanit.) (ZIP, 22.2 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 4 cz. 7 projekt, sst (ZIP, 3.9 MiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01
-
zal. nr 5 Przedmiary (ZIP, 504.9 KiB)
Data publikacji: 2017-12-01 |
Data wytworzenia informacji: 2017-12-01