ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Urząd Miasta Ełku
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

Zamówienia publiczne o wartości mniejszej niż 130 000 zł

Pobierz dane XMLDrukuj informację

Szczegóły informacji

Zaproszenie do składania oferty na świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji podsumowującej realizację projektu pn. "Teraz czas na zmiany" współfinansowanego ze środków Programu współpracy Interreg V-A Litwa-Polska.

Informacja ogłoszona dnia 2017-11-15 14:56:57 przez Magdalena Kowalewska, informacja należąca do archiwum

Akapit nr 1 - brak tytułu

Ełk, 15 listopada 2017 r.
SR.042.3.2017
 
Zaproszenie do składania oferty na świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji podsumowującej realizację projektu pn. "Teraz czas na zmiany" współfinansowanego ze środków Programu współpracy Interreg V-A Litwa-Polska.
Zapytanie ofertowe
Zgodnie z art. 4 pkt 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2015 r., poz. 2164 z późn. zm..) niniejsze postępowanie nie podlega przepisom wyżej cytowanej ustawy.
 
Zapytanie ofertowe prowadzone jest zgodnie z Regulaminem udzielania zamówień o wartości nieprzekraczającej wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30.000 euro (Zarządzenie Nr 1375/2014 Prezydenta Miasta Ełku z dnia 16 kwietnia 2014 r.) oraz szczegółowymi warunkami polskich beneficjentów dotyczącymi realizacji zamówień publicznych, stanowiącymi załącznik nr 5 do Podręcznika Programu Interreg V-A Litwa – Polska, Zatwierdzone przez Wspólny Komitet Monitorujący w dniu 1 marca 2016 r.
 
I. Zamawiający:
Gmina Miasto Ełk, ul. Piłsudskiego 4, 19 – 300 Ełk
II. Przedmiot oferty:
Wykonawca będzie zobowiązany do zapewnienia cateringu podczas konferencji podsumowującej projekt "Teraz czas na zmiany" współfinansowanego ze środków Programu współpracy Interreg V-A Litwa-Polska w formie przerwy kawowej ciągłej i lunchu na konferencję w (1 konferencja x 60 osób= 60 osób), w skład usługi wejdą:
Usługa cateringowa w formie szwedzkiego stołu.
- ciągły serwis kawowy: kawa rozpuszczalna i sypana + mleko lub śmietanka do kawy, cukier, herbata w torebkach, wrzątek, cytryna pokrojona w plastrach, woda niegazowana i gazowana, soki, ciasteczka – ok.100g/osobę, dostępne dla uczestników w sali lub przy wejściu do niej, w tym również przygotowanie i dostarczenie urządzeń i produktów niezbędnych do wydania przerwy kawowej;
- woda mineralna dostępna na stole prezydialnym dla 4 osób;
- obiad powinien składać się z: zupy (2 rodzaje do wyboru Zamawiającego na etapie konstruowania menu na spotkanie z co najmniej 3 propozycji - 1 porcja/nie mniej niż 200 ml/os. dla 100% uczestników)
- dania mięsne (2 rodzaje do wyboru Zamawiającego na etapie konstruowania menu na spotkanie z co najmniej 3 propozycji - 1 porcja/nie mniej niż 200 g/os. dla 100% uczestników) ü
- dania bezmięsne (2 rodzaje do wyboru Zamawiającego na etapie konstruowania menu na spotkanie z co najmniej 2 propozycji np. makarony, krokiety, pierogi itp. - 1 porcja/nie mniej niż 200 g/os. w przypadku wegetarian)
- dodatki do dań na gorąco (2 rodzaje do wyboru Zamawiającego na etapie konstruowania menu na spotkanie z co najmniej 3 propozycji np. ziemniaki gotowane, frytki, ryż itp. - 1 porcja/nie mniej niż 200 g/os. dla 100% uczestników) ü
- dodatek warzywny (2 rodzaje do wyboru Zamawiającego na etapie konstruowania menu na spotkanie z co najmniej 3 propozycji np. warzywa gotowane, blanszowane, surówki itp. - 1 porcja/nie mniej niż 100 g/os. dla 100% uczestników) ü
- napój: sok owocowy 0,25 l-0,33 l na osobę.
Oferta powinna uwzględniać udostępnienie zastawy stołowej, zapewnienie pełnej obsługi serwisowej oraz zapewnienie dla 60 osób osób stołów tradycyjnych bądź okrągłych stolików barowych/konferencyjnych, w zależności od możliwości lokalowych.
III. Termin i miejsce wykonania usługi:
1. Termin wykonania przedmiotu zapytania ustala się na dzień 14.12.2017 r. w godzinach 10:30-14:00.
2. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany godzin organizacji konferencji podsumowującej.
3. Dokładne miejsce wykonania przedmiotu zapytania zostanie podane przez Zamawiającego najpóźniej 7 dni kalendarzowych przed terminem świadczenia usługi, drogą e-mailową.
4. Dokładne godziny wykonania przedmiotu zapytania Strony ustalą do dnia 11.12.2017 r.
IV. Oferta powinna zawierać:
Specyfikację przewidywanych kosztów związanych z przedmiotem zamówienia (cena brutto).
V. Miejsce złożenia oferty:
Ofertę należy złożyć do 22 listopada 2017 r., do godziny 15:30 osobiście (w zamkniętej kopercie) lub drogą pocztową w Urzędzie Miasta w Ełku, ul. Piłsudskiego 4, 19-300 Ełk z dopiskiem „Oferta na świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji podsumowującej realizację projektu pn. "Teraz czas na zmiany" współfinansowanego ze środków Programu współpracy Interreg V-A Litwa-Polska.
VI. Sposób oceny ofert:
1. Kryterium wyboru – najniższa cena brutto ogółem. 
2. Informacja o wybranej ofercie zostanie przekazana drogą elektroniczną
3. W celu zapewnienia porównywalności wszystkich ofert, Zamawiający zastrzega sobie prawo do skontaktowania się z właściwymi Oferentami w celu uzupełnienia lub doprecyzowania treści ofert.
4. Zamawiający zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybraną ofertę oraz ewentualnej rezygnacji z realizacji zamówienia bez podania przyczyny.
5. Od decyzji Urzędu Miasta w Ełku nie przysługuje odwołanie ani zażalenie.
VII. Osoba do kontaktu:
Emilia Pachucka, tel. 087 73 26 121, e-mail: 
                                                                                                                                
                                                                                                                        ZASTĘPCA PREZYDENTA MIASTA
                                                                                                                                   ARTUR URBAŃSKI
 
 

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Urząd Miasta w Ełku
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Emilia Pachucka
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2017-11-15
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Emilia Pachucka
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2017-11-15 14:29:49
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2017-11-15 14:56:57
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2017-12-11 09:56:16
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
604 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »
« powrót do poprzedniej strony